maandag 27 mei 2013

Chris Brown achter de tralies?

Chris Brown was vorige week betrokken bij een auto-ongeluk. Vorige week dinsdag reed de zanger samen met zijn ex Karrueche Tran door Beverly Hills toen hij met zijn zwarte Porsche op een Mercedes knalde.
Gelukkig raakte niemand gewond en beide automobilisten konden dan ook hun weg vervolgen nadat de verzekeringsgegevens waren uitgewisseld. Toch is het verhaal volgens sommige bronnen net even anders. Volgens TMZ gaat de politie van Los Angeles onderzoeken wat er echt is gebeurd en riskeert de zanger zelfs een gevangenisstraf, omdat hij nog in zijn proefperiode zit.
Chris zou hebben geweigerd om zijn rijbewijs te laten zien aan de vrouw. Daarnaast zouden de gegevens van zijn verzekering niet kloppen. Daarnaast zou hij heftig hebben gereageerd toen de vrouw vroeg of ze zijn identiteitsbewijs mocht zien.
Chris zit momenteel nog steeds in zijn proeftijd die hij door de rechter kreeg opgelegd na de mishandeling van zijn toenmalige vriendin Rihanna in februari 2009. Wanneer iemand die nog in zijn proeftijd zit de wet overtreedt, kan die persoon achter de tralies belanden. In het geval van Chris zou dat dus zijn omdat hij niet alle benodigde informatie heeft gegeven na de aanranding.      


Geen opmerkingen:

Een reactie posten