dinsdag 10 september 2013

Miley Cyrus naakt in nieuwe videoclip

'What happened to Miley Cyrus?!' Dat was je gedachte misschien al na een aantal acties van de zangeres de afgelopen tijd. Met als klap op de vuurpijl natuurlijk het optreden bij de Video Music Awards ongeveer twee weken geleden.
En ook nu komt de zangeres weer in opspraak. In haar nieuwe clip van het nummer 'Wrecking Ball' is de zangeres namelijk naakt te zien terwijl ze op een sloopkogel heen en weer slingert. Binnenkort verschijnt het nieuwe album van Miley waar dit nummer en ook haar hit 'We Can't Stop' op zullen staan.
In de rest van de clip is te zien hoe de muren worden gesloopt. Daarnaast komt natuurlijk ook haar tong weer in beeld in de clip. Ze likt namelijk aan een moker voordat ze naakt op de sloopkogel is te zien. Aan het eind ligt de zangeres tussen het puin van de muren.
Ongeveer twee weken geleden vonden de VMA's plaats in de New Yorkse wijk Brooklyn. Miley gaf hier een optreden met onder andere Robin Thicke. Tijdens het optreden 'twerkte' ze erop los tegen de zanger. Het optreden riep vele negatieve reacties op. Ook aanwezige artiesten in de zaal wisten niet waar ze moesten kijken tijdens het optreden. Miley verklaarde later zelf dat ze haar doel is bereikt; geschiedenis schrijven met het spraakmakende optreden.   
Bekijk hier de clip van Miley's nieuwe single 'Wrecking Ball'.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten