zaterdag 28 april 2012

'Kanye West verloofd met Kim Kardashian'


Nog niet eens gescheiden van Kris Humpries en nu alweer verloofd. Tenminste, dat is wat bronnen beweren tegenover Showbiz Spy. Nog niet zo lang geleden begonnen de geruchten over een relatie tussen rapper Kanye West en reality-ster Kim Kardashian. Ze hebben hun relatie niet bevestigd, maar de pers zag de foto's waarop de twee hand in hand liepen als een bevestiging van de vermeende relatie.
Vorige maand zou Kanye Kim om haar hand hebben gevraagd. ''En Kim heeft meteen ja gezegd. Maar ze wil wel een tijdje verloofd blijven voor dat ze daadwerkelijk gaat trouwen. Ze heeft wel geleerd dat je dit soort zaken niet moet overhaasten", vertelt de bron. En er wordt volgens de bron ook al gedacht aan volgende stappen. "Kim heeft gezegd dat ze, zodra haar agenda dat toelaat, 'kleine Kanyes' wil maken. Ze kan haar geluk niet op."
Als ze al een relatie hebben, is dat niet lang, aangezien Kim een paar maanden terug nog trouwde met Kris. Ik weet niet of ik moet geloven dat ze nu al zijn verloofd. Ik wacht nog even af of het waar is, aangezien het nieuws van een anonieme bron komt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten