maandag 9 april 2012

'Lily Allen gaat comeback maken'


In 2009 kondigde Lily Allen aan om voorgoed te stoppen met muziek maken tot groot ongenoegen van haar fans. Maar nu lijkt er toch weer beweging te komen in haar muziekcarrière.
Een bron vertelt namelijk aan Daily Star dat Lily weer de studio in is gedoken om haar derde album op te nemen.
"Lily werkt in de studio aan verschillende geluiden en schrijft nieuwe nummers. Ze is nog niet op een punt dat ze kan gaan opnemen, maar een nieuw album is zeker onderweg. Er is zelfs een kans dat het begin volgend jaar al in de winkels ligt", aldus de bron.
"Toen Lily stopte, dacht ze echt dat ze nooit meer een plaat zou gaan opnemen. Maar toen ze nummers ging schrijven voor de nieuwe musical van Bridget Jones, begon het weer te kriebelen."
Volgens de bron is het leven van de zangeres sinds 2009 erg veranderd. Zo werd haar dochtertje Ethel Mary geboren en trouwde de zangeres met Sam Cooper. "Ze heeft nu een volwassener geluid", aldus de bron.
Het zou wel leuk zijn als Lily Allen haar comeback zou maken. In oktober vorig jaar bracht ze haar laatste nummer uit, genaamd '5 O'clock' met T-Pain en Wiz Khalifa. Ik ben benieuwd hoe haar nieuwe sound klinkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten