zaterdag 7 april 2012

Marco Borsato's gezondheid 'verontrustend'


Marco Borsato heeft in een korte periode al twee keer griep gehad en het lijkt maar niet beter te gaan met de zanger. In het AD noemt de zaakwaarnemer van Marco, John Mulder, de situatie van de zanger zelfs 'verontrustend'. Dit klinkt natuurlijk niet goed en al helemaal niet als je bedenkt dat Marco over twee maanden zijn nieuwe concertreeks begint.
"Medicijnen lijken niet aan te slaan. Bijna nergens heb ik energie voor, heb een rare kuch die blijft komen en gaan en die praten lastig, en zingen zelfs onmogelijk maakt," vertelt Marco. "Soms hoest ik zo lang en heftig dat er een beetje bloed mee komt. Dat lijkt me toch niet echt normaal!"
Het liefst zou Marco nu bezig zijn met zijn aankomende concerten en zijn nieuwe album. "De zin is er wel, maar door dat malaisegevoel de energie niet."
De zanger wordt goed in de gaten gehouden door artsen en hij krijgt antibiotica. Een bezoek aan meerdere artsen, waaronder een longarts, worden niet uitgesloten. "Want misschien is er wel meer aan de hand," aldus John Mulder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten