maandag 12 maart 2012

EMA's 2012 in Duitsland

Jaarlijks worden door MTV vele awardsshows georganiseerd voor de nationale en internationale supersterren. En ook dit jaar worden weer de European Music Awards gehouden. En Duitsland wordt het land die al deze artiesten mag ontvangen! De show is om precies te zijn in Frankfurt op zondag 11 november. Het duurt dus nog wel even.
Eerder ging de ronde dat de show misschien naar Nederland zou komen. Ik had er eigenlijk al wel een beetje op gehoopt, omdat ik natuurlijk erg graag naar deze show toe wil. Daar zie je namelijk heel veel sterren allemaal bij elkaar. Dan kun je misschien wel zeggen dat je op één dag al je idolen hebt gezien.
In 2001 was de show trouwens ook al in Frankfurt. “We hebben er ontzettend veel zin in om terug te keren naar Frankfurt en de MTV EMA opnieuw vanuit zo’n levendige en dynamische stad te presenteren. De MTV EMA is zonder enige twijfel een van de grootste muziek spektakel nachten op deze planeet en is een podium voor talent van de VS tot Europa tot Azië en overal daartussen in,” aldus MTV.
Oke, stel je hebt tickets voor de EMA's wat natuurlijk best moeilijk is. Dan is het vanaf Amsterdam naar Frankfurt zo'n 7 uren rijden volgens de routeplanner van de ANWB.
Jammer dat de EMA's niet in Nederland worden gehouden dit jaar. Dan maar afwachten of het volgend jaar wat dichter bij is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten