vrijdag 16 maart 2012

'Jennifer Lopez kiest foute mannen'

Jennifer Lopez Judge Jennifer Lopez speaks onstage during the 'American Idol' panel during the FOX Broadcasting Company portion of the 2012 Winter TCA Tour at The Langham Huntington Hotel and Spa on January 8, 2012 in Pasadena, California.
Benny Medina, de manager van Jennifer Lopez, doet een aantal verrassende uitspraken over de relaties van de zangeres. Hij is namelijk niet altijd even blij met de mannen die J-Lo mee naar huis neemt.  "Ik zou willen dat ze wat meer de tijd neemt om op een normale manier iemand te ontmoeten", vertelt Benny. "Dat lijkt me beter dan dat ze iets begint met een obsessieve jongen die achter haar aan loopt. Ik denk dat het moeilijk is om een normale relatie te hebben als je een affaire begint met iemand die geobsedeerd door je is."
Ook over Jennifers huidige vriend Casper Smart hebben Benny en Jennifer gesproken. "Ze zei: leeftijd is niet belangrijk. Ze kwam net uit een relatie waar ze niet kreeg wat ze nodig had. En ze stond open voor iets anders."
Benny denkt niet dat de relatie tussen Jennifer en Casper van korte duur zal zijn. "Als Jennifer zich ergens voor inzet, zowel voor haar werk als voor haar relaties, dan gaat ze er helemaal voor."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten