woensdag 28 maart 2012

'Demi Moore geobsedeerd door relatie Ashton'


Demi Moore en Ashton Kutcher zijn vorig jaar gescheiden en vanaf dat moment ging het niet goed met Demi. Ze werd opgenomen in een afkickkliniek om te worden geholpen voor enkele verslavingen en een eetstoornis. Ze is inmiddels al weer een maand uit de afkickkliniek, maar sinds de actrice het nieuws heeft gehoord over de vermeende relatie van Ashton Kutcher gaat het niet zo goed meer met Demi. Dit meldt de AD.
De geruchten gaan dat Ashton Kutcher een relatie zou hebben met niemand minder dan Rihanna. En dat zit Demi niet lekker.
De geruchten ontstonden toen Rihanna vorige week midden in de nacht aankwam bij het huis van Ashton en rond 4.00 uur weer vertrok.
"Demi houdt Ashton constant in de gaten. Ze was kapot van de foto's waarop Rihanna bij Ashtons huis te zien is. Demi is ervan overtuigd dat er iets is gebeurd tussen de twee en zei dat ze misselijk werd van die gedachte. Demi gedraagt zich sindsdien erg raar en probeert meer informatie over de twee te achterhalen", aldus een bron tegen het blad Grazia.
Sinds dit nieuws maken haar vrienden zich opnieuw zorgen over de 49-jarige actrice.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten