woensdag 3 september 2014

Justin Bieber opnieuw gearresteerd

Justin Bieber is aangehouden in Canada nadat hij betrokken is geraakt bij een aanrijding in de Canadese provincie Ontario. Dat meldt CNN.
De zanger werd vrijdag gearresteerd nadat hij met een quad op een busje was geknald. Niemand raakte gewond bij de aanrijding, maar de zanger kreeg het wel aan de stok met de chauffeur van het busje. Bieber en de man gingen zelfs met elkaar op de vuist, maar de politiewoordvoerder kon niet zeggen of één van de mannen gewond is geraakt tijdens de vechtpartij.
Na het ongeluk werd Justin meteen opgepakt. Hij wordt beschuldigd van gevaarlijk rijgedrag en agressiviteit. Na een paar uren is de zanger echter alweer vrijgelaten.
Op 29 september moet Justin zich melden voor de rechtbank om zich te verantwoorden voor zijn gedrag. Volgens zijn advocaat Brian Greenspan werd de rust van Justin en zijn vriendin Selena Gomez vrijdag in een woning in Stratford ernstig verstoord door paparazzi. Dat heeft volgens zijn advocaat geleid tot het gevaarlijke rijgedrag en de daarop volgende vechtpartij.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten