zaterdag 26 juli 2014

Dakloze stalker van Rihanna opgepakt

De dakloze stalker van Rihanna is opgepakt. De 53-jarige man zit vast omdat hij wordt verdacht van het bezorgen van drie dreigbrieven bij het appartement van de zangeres in New York. Dat meldt New York Daily News.
De dakloze man werd voorgeleid bij de rechtbank voor het stalken en lastigvallen van de 26-jarige zangeres. Dat deed hij met handgeschreven brieven die hij bezorgde bij het appartement van Rihanna in New York. Het bewijsmateriaal dat tegen de verdachte wordt gebruikt zijn de beelden van een bewakingscamera van het luxe appartementencomplex. Hij is maar liefst drie keer vastgelegd in het complex.
In de brieven noemde hij de zangeres een 'bitch' en dreigde hij haar huis te zullen binnenvallen. Daarnaast zou hij minstens vier brieven naar haar huis in Californië hebben gestuurd.
''De aard van de correspondentie is verwarrend. De brieven duiden op een persoonlijke relatie, die in werkelijkheid niet bestaat'', meldde de officier van justitie.
Op 8 juli bezocht de verdachte Rihanna's appartement twee keer, zowel 's ochtends vroeg en opnieuw rond middernacht. Op 11 juli werd hij gearresteerd nadat zijn klantenkaart met daarop zijn naam en voormalig adresgegevens was verloren.
Rihanna was volgens justitie doodsbang voor de man, die een bekende is van de politie door zijn dikke strafblad. Voorlopig blijft hij vastzitten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten