donderdag 14 februari 2013

Lady Gaga cancelt tour

  

Lady Gaga is al ruim een halfjaar bezig met haar 'Born This Way Ball Tour', maar heeft nu tot haar grote spijt de rest van de tour afgezegd. De zangeres heeft namelijk een blessure aan haar heup.
Gaga was momenteel bezig met haar Amerikaanse deel van de tour. Eerder deze week werden al drie concerten afgezegd. Lady Gaga gaf toen aan dat ze na de show niet meer kon lopen. En nu is dus besloten om de rest van de tournee af te blazen.
Uit onderzoeken blijkt dat haar blessure ernstiger is dan in eerste instantie werd gedacht. Gaga moet zelfs onder het mes. En alsof dat nog niet genoeg is, moet de zangeres erg lang absolute rust houden om te herstellen. Voorlopig dus even geen optredens voor de zangeres.
Lange tijd heeft Lady Gaga de blessure verzwegen. Op haar site zegt ze er het volgende over: "Ik ben compleet kapot en droevig. Ik heb deze aandoening en de pijn verborgen gehouden en gebeden dat het over zou gaan. Maar na het optreden gisteravond kon ik niet meer lopen."
Op 20 maart zou de tour eindigen in het Amerikaanse Tulsa. Het is niet bekend hoelang de zangeres rust moet houden en wanneer ze de shows gaat inhalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten