zaterdag 16 februari 2013

Rihanna's nieuwe clip geblokkeerd op Youtube


Rihanna's fans zijn boos op Youtube. De reden hiervan is dat de site de nieuwe videoclip van Rihanna heeft geblokkeerd. Vanaf nu is de clip alleen te zien voor gebruikers die ouder zijn dan achttien jaar.
Vorige week kwam de clip uit van het nummer 'Stay'. Dit is na 'Diamonds' de tweede single die de zangeres uitbrengt van haar album 'Unapologetic'. In de clip zie je Rihanna 'naakt' in een bad liggen. Al wordt het woord 'naakt' hier wel heel erg ruim gebruikt. Het water is namelijk troebel en haar 'private parts' komen niet eens in de buurt van de camera. Vrijwel het enige wat je ziet, zijn haar knieƫn, schouders en haar rug.
Toen het de eerste fans opviel dat de video niet meer voor iedereen toegankelijk was, barstte de bom eigenlijk meteen al op Facebook. Ook op Youtube liegen de reacties er niet om. Veel fans, waaronder ik zelf, vinden het onzin dat de video geblokt is. De clip laat juist goed de kwetsbare kant van Rihanna zien. Youtube heeft, zover ik weet, nog geen reactie gegeven.
'Stay' is dus het tweede nummer dat is uitgebracht als single. Er staat ook al een derde single op de agenda. Het nummer 'Pour It Up' wordt naar verwachting in april uitgebracht.
Luister hieronder naar het nummer 'Stay'.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten