maandag 8 april 2013

Adele maakt nieuw album

Afgelopen oktober beviel Adele van zoontje Angelo. Maar na een aantal maanden afwezig te zijn geweest, duikt de zangeres nu weer de studio in voor een nieuw album!
Natuurlijk was de zangeres niet helemaal afwezig. Zo trad de zangeres wel op tijdens de Oscars met haar nummer 'Skyfall'. Toch is het alweer even geleden dat de zangeres haar album '21' uitbracht.
"Adele wil mee met haar tijd en ze wil dat haar nieuw album dan ook zo edgy mogelijk klinkt", vertelt een bron aan The Sun.
"Het team dat ze heeft samengesteld is topklasse en ze heeft er alle vertrouwen in dat zij haar kunnen helpen het succes van haar eerste twee albums te evenaren. Dat is geen eenvoudige opdracht want de hele wereld zit op dat nieuwe album te wachten."
De verwachtingen voor haar derde album zijn dan ook erg hoog gespannen. Dit voert de druk natuurlijk wel lekker op voor de zangeres, maar met de winst van een Oscar, Grammy Award én Brit Award in één maand moet de zangeres toch ergens wel doorhebben dat ze goed is in wat ze doet...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten