vrijdag 30 mei 2014

'Louis Tomlinson wil voetbalclub kopen'

Louis Tomlinson is van plan een voetbalclub te kopen. Dat meldt The Sun.
Het One Direction-lid zou zijn zinnen hebben gezet op de plaatselijke voetbalclub Doncaster Rovers. De zanger is al zijn hele leven fan van de club en hij speelde in februari zelfs een wedstrijd mee met zijn helden.
Financieel loopt het bij de club momenteel niet zo goed. Vandaar dat Louis geld zou willen investeren om op die manier medeaandeelhouder te kunnen worden met eigenaar John Ryan.
"Het is een project waarin hij zijn passie kan uitleven. Hij zal zijn hart en ziel in het project steken, deze voetbalclub betekent dan ook alles voor hem", vertelt een bron aan The Sun. "John blijft natuurlijk het zakelijke brein achter de club. Hij heeft dan ook heel wat ervaring en die zal hij doorgeven aan Louis."
Louis kwam onlangs in het nieuws omdat hij een joint rookte in een auto met medebandlid Zayn Malik. Dit zou volgens de bron weleens problemen kunnen geven. "Het filmpje kwam net boven water toen de deal werd bekendgemaakt en daar maakt hij zich zorgen over. Hij wil deze deal dan ook niet in gevaar brengen, er zijn dan ook miljoenen mee gemoeid."


Geen opmerkingen:

Een reactie posten