woensdag 14 mei 2014

'Ruzie Solange en Jay-Z ontstaan door meerdere redenen'


Afgelopen maandag werden door TMZ camerabeelden gepost van Beyonce, haar zus Solange en Jay-Z. Na het MET Gala stapten zij, vergezeld door een bodyguard, in een lift. Daar speelde zich echter een scène af die voor veel mensen moeilijk te verklaren is.
Op de camerabeelden is te zien hoe Solange tekeer gaat tegen Jay-Z vanaf het moment dat ze in de lift stappen. De zus van Beyonce begint haar zwager te schoppen en te slaan. Jay-Z verweert zich tegen de klappen van zijn schoonzus. Op de beelden is te zien dat Beyonce rustig blijft staan in de lift, terwijl de bodyguard Solange vastgrijpt. Na het incident (zie foto) is Jay-Z in een aparte auto gestapt, terwijl Beyonce bij haar zusje in de auto stapte.
Er zouden verschillende dingen spelen waardoor Solange zich zo liet gaan. Allereerst zou de rapper boos zijn geweest op de vriendinnen van Solange. Zij zouden zijn naam hebben gebruikt om binnen te komen bij het MET Gala. Solange zou het op haar beurt niet eens zijn met de plannen van haar zwager. Hij zou namelijk na het gala in zijn eentje naar de afterparty van Rihanna willen.
Daarnaast zou er nog iets spelen rondom de carrière van Solange. De rapper zou haar helpen om haar carrière net zo succesvol te krijgen als Beyonce, maar hij zou zijn beloftes niet nakomen.
De managers van de artiesten hebben nog niet gereageerd op het voorval.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten