maandag 25 augustus 2014

Beyonce en Jay-Z ontkennen scheiding tijdens VMA's

Beyonce mochten vannacht de Michael Jackson Video Vanguard Award in ontvangst nemen na een spetterend optreden.
De zangeres zong tijdens een medley allerlei nummers van haar in december 2013 verschenen album 'Beyonce', waaronder de nummers 'Blow', 'Jealous', 'Rocket', 'Mine', maar ook de bekende nummers als 'Drunk In Love', 'Partition' en 'XO'.
Na het nummer 'Blue', een nummer dat gaat over haar dochtertje Blue Ivy, kwamen Jay-Z en Blue Ivy op het podium om de award uit te reiken. Terwijl Beyonce emotioneel de award in ontvangst neemt, zoent Jay-Z zijn vrouw een aantal keren op de mond en presenteert het stel zich als een gelukkig stel. Ontkennen zij daarmee de geruchten die de afgelopen maanden circuleren over een scheiding?

Video of the Year

Miley Cyrus zorgde vorig jaar voor heel veel opschudding tijdens de VMA's doordat ze provocerend danste met Robin Thicke. Dit jaar deed de zangeres het wat rustiger aan.
Miley Cyrus mocht de belangrijkste award van de avond, de Video of the Year Award, in ontvangst nemen. Ze ging echter niet zelf haar award ophalen, maar had een hele speciale gast meegenomen die voor haar ging speechen.
Haar 'date' van de avond, de dakloze Jesse uit Los Angeles, nam de award voor Miley's clip van 'Wrecking Ball' in ontvangst.
Miley werkt samen met My Friend’s Place, een centrum in Hollywood dat jonge dakloze mensen helpt om terug te keren in de maatschappij. "Ik accepteer deze award uit naam van 1,6 miljoen dakloze jongeren in de VS", zei Jesse live op tv. "Ze zijn uitgehongerd, verdwaald en bang. Ik weet dat omdat ik één van hen ben." Vervolgens verwees fans om naar Miley's Facebookpagina te gaan om te doneren.
Tijdens zijn speech werd Miley erg emotioneel. "Ik voel me bevredigd. Vorig jaar praatte iedereen over me, maar dat zorgt er niet voor dat je voldaan voelt", vertelt ze aan MTV. "Op het eind van de dag voel je je nog steeds hetzelfde."


Geen opmerkingen:

Een reactie posten