zondag 3 augustus 2014

'Jay-Z en Beyonce leven gescheiden van elkaar'

Het zou niet goed gaan tussen Jay-Z en Beyonce. De geruchten rondom een scheiding worden steeds hardnekkiger. Ondanks het feit dat de artiesten beide glashard ontkennen dat er barsten zitten in hun huwelijk, komen er steeds nieuwe geruchten boven tafel.
Zo zouden de artiesten nog maar erg weinig tijd samen doorbrengen. De enige momenten dat ze elkaar nog zouden zien, is op het podium tijdens hun gezamenlijke 'On The Run'-tour. Bronnen beweren dat ze tijdens de tour niet eens in hetzelfde hotel slapen. Dat meldt The New York Post.
"Ze arriveren apart van elkaar bij iedere show. Verder zien ze elkaar amper", aldus een bron. De bron beweert daarnaast ook dat de concertpromotors zich zorgen maken omdat ze bang zijn dat het beroemde koppel hun tour niet gaat afmaken. "In dit tempo halen ze San Francisco niet. En zeker Parijs niet", aldus de bron. Op 5 en 6 augustus staan ze met de tour in San Francisco en op 12 en 13 september in Parijs.
Het stel is niet getrouwd op huwelijkse voorwaarden. Ze zouden samen ongeveer 620 miljoen dollar waard zijn. Hoe dit wordt verdeeld bij een eventuele scheiding is niet bekend.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten