donderdag 7 maart 2013

De zomerhit van 2013?

Afgelopen dagen scheen het zonnetje eindelijk weer eens en konden de handschoenen thuis in de kast blijven liggen. En met dat lentegevoel in mijn achterhoofd verlangde ik al helemaal naar de zomer. Maar wat hoort er nou echt bij de zomer naast lekker weer, vakantie, enzovoorts? Juist, een echte zomerhit. En ik heb een suggestie voor jullie.

Dr. Dancefloor
Op 9 augustus 1980 werd zangeres Rachel Kramer geboren in Rotterdam. Misschien ken je haar nog van de band K-otic waar ook Sita Vermeulen deel van uitmaakte. Ook kan je haar kennen van X Factor 2009 waar Rachel tweede werd. Lisa Loïs won dat seizoen.
Al sinds 1997 probeert Rachel Kramer echt door te breken. En sinds het einde van K-otic in 2003 zijn haar ambities voor een solocarrière alleen maar groter geworden. Inmiddels is de zangeres drie solo albums verder.
Daarnaast kan de zangeres al zeggen dat ze in een volle Amsterdam Arena heeft opgetreden. Ze was namelijk één van de gastoptredens van de Toppers in 2009 en in datzelfde jaar stond ze in een uitverkocht Ahoy als voorprogramma van Beyonce! Hoe cool is dat? Daarnaast heeft ze regelmatig nummers gecovered op de radio.
En nu in 2013 laat Rachel Kramer weer wat van zich horen. Ze heeft namelijk een nieuwe track uitgebracht die zomaar eens de 'summerhit' van 2013 kan worden. Het nummer heet 'Dr. Dancefloor' en is wat mij betreft een goede competitie tegenover al die andere zomerhits die ongetwijfeld nog zullen uitkomen de komende maanden. Het nummer heeft af en toe wel wat weg van 'We Speak No Americano', de zomerhit van 2010.
'Dr. Dancefloor' is te downloaden via iTunes en Amazon.
Luister hieronder naar het nummer. Wat vinden jullie? Is het dé zomerhit van 2013?


Volg Rachel Kramer via Twitter of Facebook om op de hoogte te blijven.
Volg ook Showexplosion via Facebook.      

Geen opmerkingen:

Een reactie posten