zaterdag 16 maart 2013

Lil' Wayne getroffen door beroerte

Het gaat momenteel niet zo goed met Lil' Wayne. De rapper heeft namelijk opnieuw een beroerte gehad. Volgens geruchten zou hij in coma liggen, maar zijn woordvoerder en de directeur van zijn platenlabel ontkennen dit. Volgens hen gaat het naar omstandigheden goed met de artiest.
''Het gaat goed met me. Bedankt voor de gebeden en de liefde'', is te lezen op zijn Twitter.
Volgens TMZ.com gaat het echter minder goed met de rapper dan dat er wordt gemeld. Volgens hen zou Lil' Wayne in coma in het ziekenhuis liggen. Volgens bronnen zou zijn maag wel tot drie keer toe zijn leeggepompt.
Afgelopen week ging het al eerder mis met de hiphopper. Dinsdag werd hij al getroffen door een beroerte en afgelopen woensdag alarmeerde één van zijn bodyguards al de hulpdiensten omdat de rapper bewusteloos op de grond lag.
Het concert dat Lil' Wayne op 27 maart zou geven in het Ziggo Dome is trouwens verplaatst. Volgens de verklaring zou dat niks te maken hebben met de lichamelijke toestand van de rapper, maar is hij van plan deze maand zijn nieuwe album uit te brengen. Om de dingen niet te overhaasten, heeft hij besloten zijn Europese tour naar eind dit jaar te verplaatsen. Op 21 oktober staat de rapper nu in het Ziggo Dome. Kaarten zijn nog steeds verkrijgbaar via Livenation en Ticketservice. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten