zondag 24 maart 2013

Kinderen Michael Jackson getuigen in rechtszaak


Katherine Jackson, de moeder van Michael Jackson, heeft concertorganisator AEG Live  voor miljarden aangeklaagd. Deze organisator regelde de 'This Is It-tour' van Michael Jackson die in 2009 van start zou gaan. Vlak voor het begin van deze tour overleed de zanger. AEG Live zou dokter Conrad Murray destijds hebben ingehuurd. Hij zou Michael medisch begeleiden tijdens zijn tour. Murray gaf Michael die dag, 25 juni 2009, de overdosis propofol waaraan de zanger nog diezelfde dag overleed. De Jacksons vinden dat het de schuld is van AEG Live dat de zanger er nu niet meer is. Volgens hen was de organisator verantwoordelijk.
Maar AEG Live lijkt de familie nu dwars te zitten, al voordat de rechtszaak echt is begonnen. Ze hebben namelijk ook Michaels kinderen laten getuigen in het onderzoek.

De 14-jarige Paris en de 10-jarige Prince Michael II (of Blanket) zijn al verhoord. Toen de 10-jarige Blanket werd opgeroepen, gaf zijn dokter al aan dat het niet goed zou zijn voor het jongetje. Toch werd ook hij ondervraagd. Volgens bronnen waren de advocaten van AEG Live tijdens dit verhoor erg agressief.
Ook de 82-jarige Katherine werd aan een vragenvuur onderworpen. In drie dagen werd zij negen uren lang ondervraagd. Dit meldt CNN.
Eigenlijk is het wel logisch dat AEG Live niet zomaar genoegen neemt met de beschuldigingen. Het gaat immers over miljarden dollars. Maar of het nou echt nodig is om Michaels kinderen te verhoren...
Volgende maand begint de rechtszaak tegen AEG Live.   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten