zondag 10 maart 2013

Rihanna cancelt optreden

Rihanna is gisteren begonnen met de 'Diamonds World Tour' in Buffalo in de staat New York. Vandaag stond een show in Boston op het programma, maar nu al moet Rihanna een show cancelen...
Toen Rihanna in 2011 door Europa tourde met de 'Loud Tour' moest ze een show cancelen in Malmö in Zweden wegens oververmoeidheid en uitdrogingsverschijnselen. Dat had ook te maken met de vele feesten die Rihanna in die maanden afging. De combinatie van uitgaan en touren zorgde er toen voor dat de zangeres een show moest verzetten. Wel is het zo dat de 25-jarige zangeres toen al een aantal maanden aan het touren was.
En nu zegt ze dus al haar tweede show van de tour af. Dit keer heeft het niet te maken met oververmoeidheid of feesten, maar de zangeres heeft last van een keelontsteking. Het liefst was ze wel het podium opgegaan, maar de dokter raadde het haar ten strengste af. Met als gevolg dat de show van vanavond niet doorgaat.
Fans hoeven niet helemaal teleurgesteld te zijn. De show wordt namelijk later in de tour ingehaald. Wanneer deze gaat plaatsvinden, is nog niet bekend.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten